Anti Social Media – Danmarks repræsentanter i Eurovision 2015

Anti_Social_Media_The_Way_You_Are_Youtube_Still

Foto: Screenshot fra YouTube.com

Det bliver et mere eller mindre ubeskrevet blad på musikscenen, der kommer til at forsvare Danmarks ære ved Eurovision 2015 i Wien d. 19. maj.

Anti Social Media hedder boybandet, som med deres 1960’er popsang skal forsøge at vinde seernes hjerter med deres friske og energiske sang The Way You Are.

Da drengene kom fra baghjul og vandt det danske melodigrandprix, var det samtidig starten på en helt ny tilværelse for drengene. Drengene gik på et splitsekund fra at være totalt ukendte til pludselig at være på alles læber i lille Danmark.

Drengene har dog ikke haft svært ved at bevare begge ben på jorden, og udtaler at de absolut ikke føler sig som store stjerner, blot fordi de har vundet melodigrandprix’et.

Bandets guitarist arbejder til daglig på en tankstation, og udtaler med et glimt i øjet, at han stadig går benhårdt efter endelig at blive månedens medarbejder på tankstationen. Man kan stadigvæk stå at sælge pølser på den lokale tank, selvom man nu kan kalder sig grandprix vinder.

 

Samarbejde med Chief 1 og Remee

Det har nok ikke kun været drengene selv og deres familier og nære, der har været fyldt med stolthed, da drengene tog sejren ved det danske melodigrandprix og dermed gik videre til Eurovision 2015. Chief 1 og Remee må også have følt en vis stolthed over at se sangen stryge helt til tops. Det er nemlig de to der har skrevet sangen The Way You Are, som drengene vandt med.

Det er i øvrigt ikke første gang, at de to hitmagere har succes i grand prix-sammenhæng, da makkerparret så sent som i 2012 havde skrevet Soluna Samays vindersang Should’ve Known Better. Faktisk må det have været en enorm lettelse for netop Remee og Chief 1 at se Anti Social Media stryge til tops, da det efterfølgende er kommet frem, at sangen har lagt hele 10 år i en skuffe, fordi makkerparret ikke rigtig har formået at finde den/de rette til at levere sangen.

Det må man sige, at de har gjort med Anti Social Media. Begge lejre har givet udtryk for, at de er interesseret i at fortsætte samarbejdet, men drengene fra Anti Social Media vil dog gerne påpege, at det ikke er fordi, de får det hele serveret på et sølvfad, de vil fortsætte.

Bandet har ambitioner om selv at være med inde over sangskrivningen i fremtiden, så sangene også bliver mere personlige for dem. Noget bandet tror, vil kunne mærkes på scenen.

I første omgang gælder det dog for bandet om at give deres vindersang The Way You Are al den power og personlighed de kan, når semifinalen i Eurovision 2015 bliver afviklet d. 19. maj i Østrigs hovedstad Wien.

Hør Anti Social Medias “The Way You Are” her på YouTube: