Danske Spil Anmeldelse

1000 KR BONUS
Spil Casino hos Danske Spil
Create Account

 

 

Hvis du er virkelig skrap til at spille på de store sportsbegivenheder, kan du vinde rigtig mange penge på oddset hos Danske Spil.

Hvis man er en smule sports interesseret og kan lide at krydre sporten med lidt ekstra spænding, kan du til enhver tid få stillet dine lyster for spænding og dramatik hos Danske Spil, hvor du hver eneste dag kan spille på flere hundrede forskellige sportsbegivenheder.

 

Spil på hundevæddeløb eller Super Bowl

Der er alt lige fra hundevæddeløb til Super Bowl i NFL og det kan være om alt lige fra ganske få kroner til helt store beløb som kan vindes hos Danske Spil. Det hele afhænger 100 % af dig selv, dine spilleinteresser, risikovillighed samt dine evner til at satse på de helt rigtige kampe og de rigtige udfald. Det spiller en stor rolle når man spiller online spil som eksempelvis oddset, den lange, eller måljagt hos Danske Spil at man ved så meget som muligt om de forskellige sportsbegivenheder man har lyst til at spille på.

Har man eksempelvis lyst til at spille på fodboldkampe fra den Engelske Premier League nytter det selvfølgelig ikke noget at man ikke kender noget til hverken holdene eller spillerne. Det samme gælder hvis man får lyst til at spille på hestesport.

 

Vidensspil

Her skal man selvfølgelig også gerne vide lidt om både hestene og rytterne/kuskene. Hvis ikke man gør det vil man slet ikke have de fordele som hvis man er i besiddelse af en eller anden form for viden omkring sportsgrenen.

Derfor kalder Danske Spil også denne type spil for vidensspil, hvor en stor del af dine chancer for at vinde afhænger af din egen viden. Det er med andre ord mere videnbaseret end det er heldbaseret og dermed mindre op til tilfældighederne end det er når man spiller de heldbaserede online spil såsom Lotto hos Danske Spil.

Foretrækker du at bruge din viden i forbindelse med spil, kan du som sagt bedre gøre det ved at spille oddset, den lange, måljagt, matchen, eller se om du kan tippe en 13ér. Her er der som sagt brug for mindre held, og mere viden, hvilket tiltaler rigtig mange hver eneste dag, og dette er både folk der elsker at se og/eller spille fodbold. Eller blot folk der generelt er sportsinteresseret og ønsker at gøre det lidt mere spændende, ved at krydre det med muligheden for også at vinde nogle ekstra skattefrie kontanter hos Danske Spil.

 

Heldbaserede spil

Af heldbaserede online spil hos Danske Spil kan der blandt andet nævnes Lotto, Keno, Joker, Onsdags Lotto og naturligvis også de populære Quick-skrabespil som eksempelvis bogstavjagt, quick skrab og hvad de ellers hedder. Skrabespillene og de øvrige spil findes både i en online og en live version så du vil altid kunne tage dig et spil uanset hvor henne du er i verden. Det kræver bare du har adgang til en computer og har en internetforbindelse. Du kan eksempelvis sidde i Hong Kong og skrabe dig til millioner af kroner, eller du kan sidde i San Francisco og spille Onsdags Lotto.

Lotto har siden det startede, fanget hele Danmarks interesse, og hver eneste lørdag og onsdag bliver der spillet for millioner af kroner af de mange håbefulde danskere, der alle drømmer om at ramme plet med de 7 rigtige vindertal, og score den helt store gevinst.

 

Det er gratis at blive kunde

Det koster ikke noget at blive kunde hos Danske Spil, og du kan enten vælge at overføre penge direkte via din netbank til Danske Spil, eller du kan sætte penge  ind på din Danske Spil konto, ved at bruge dit visa kort eller et andet betalingsmiddel.

Danske Spil har i over 60 år serviceret og udbudt spil til hele Danmark enten i form af den gode gamle tipskupon der så dagens lys tilbage i 1949 eller i form af den helt store guldklump lotto. Lotto findes både i en almindelig udgave der bliver udtrukket hver lørdag samt i onsdagslotto udgaven, som sjovt nok bliver udtrukket hver onsdag hos Danske Spil.

Hvis du er klar til at prøve lykken og se om du kan vinde den næste store lotto gevinst, eller du har lyst til at teste dine færdigheder ved at tippe en 13ér, du gå til Danske Spil og oprettet en spillekonto, så du kan komme i gang med et eller flere af de mange fantastiske spilletilbud som Danske Spil kan give dig.

Forsøg dig med måljagt og de andre sjove odds spil hos Danske Spil, eller tag dig en quick skrab og se om du kan være heldig at vinde en ekstra portion lommepenge på bogstavsjagten.

Få yderligere information om Danske Spil. Klik her!