Månedsarkiv: august 2011

Skynd dig at vinde en pakke til Betfair Poker Live

Der går nu ikke længe før at Betfair Poker vil afholde deres store Betfair Live Dublin turnering, og hvis du endnu ikke har sikret dig en pakke til denne spændende turnering har du stadig mulighed for at gøre det ved at spille med i en af de mange satelliturneringer der kører hver eneste dag. Selve begivenheden finder sted den 23-25. september i den irske hovedstad Dublin hvor der vil være masser af gode ting at opleve for alle de spillere som formår at få kvalificere sig online hos Betfair Poker.

Bounty turnering

Selve turneringen adskiller sig markant fra øvrige turneringer da der vil være en bounty på $100 på hver eneste spiller. Det betyder at du bliver mere end 500 kroner rigere hver gang du eliminerer en modstander, og det er absolut noget der gavner til at der kommer rigeligt med action. Indskuddet for turneringen lyder på $600+$50 og betyder at de $500 går direkte til præmiepuljen mens de resterende penge bruges på gebyr og de flotte bounty præmier.

Rejse og ophold er med i pakken

Hvis du skulle have mod på at vinde en af de mange pakker som garanteres hos Betfair Poker kan du glæde dig over at der vil være tænkt på alt når du skulle blive den glade vinder. Der vil nemlig både være penge til udgifter i forbindelse med rejsen både til og fra Dublin, og der vil også være penge til indlogering samt lommepenge under hele opholdet.

Vil du med til Betfair Poker Live Dublin så skal du oprette en konto med det samme og tjekke de mange spændende satellitturneringer der kører konstant, og det er muligt at vinde et sæde helt gratis da Betfair Poker dagligt afholder en turnering der kan sende dig videre til niveau 1 i den store kavalkade af kvalifikationsturneringer.

Opret Betfair konto her

Mermaid Poker inviterer til Cashback turnering

Et gammelt ordsprog siger at hvis et tilbud lyder for godt til at være sandt, skal man være opmærksom på om det nu også forholder sig sådan som det lyder til. Den tanke kunne sagtens strejfe ens tanker når man får fortalt at Mermaid Poker afholder en pokerturnering hvor du ikke kan tabe penge. Det er dog alligevel tilfældet i en stor €5000 Cashback turnering hvor du kun skal betale €5 for at være med. Turneringen har som navnet anslår en præmiepulje på €5000 og skulle du ikke ende i toppen af feltet og få fat i en præmie vil Mermaid Poker refundere dit indskud.

En krone sparet er en krone tjent

En af de helt klare fordele ved denne turnering er at du næsten er sikret succes da du ingen udgifter vil have hvis en plads blandt pengene ikke finder sted, og derudover er der intet gebyr for at spille med. Det er nemlig helt korrekt, Mermaid Poker har valgt ikke at tage noget gebyr for alle dem som deltager, og det gør blot at du sparer maser af penge. En krone sparet er en krone tjent, og derfor er dette et glimrende tilbud som alle danske spillere kan drage fordel af.

Spilles den 17. august

Det hele finder sted den 17. august 18.30 dansk tid hvor turneringen bliver spillet online hos Mermaid Poker, og der kan højest være 3.000 spillere med. Det betyder at vinderen kan tage €1000 med fra turneringen som må siges at være ganske flot når man tænker over at der ingen risiko er forbundet, og gebyret desuden er barberet væk.

Lyder det som noget du vil være med i så skal du bare lave en konto hos Mermaid Poker nu og så kan du også spille skattefri poker mens du spiller deres store €1000 bonus fri. Du kan desuden opnå 30 % i Mermaid Poker rakeback, så slå til nu og spil med i den store €5000 turnering!