Månedsarkiv: april 2012

Tilbud til nye spillere hos Ladbrokes Poker

Man har altid været blevet taget godt imod når man har oprettet sig som kunde hos Ladbrokes Poker, men lige nu er der mere værdi end nogensinde før.

Ved at lave et enkelt indskud til ens konto, vil man nemlig få adgang til turneringer for intet mindre end €10.000.

Dette foregår via både freerolls og specielle added turneringer med vanvittigt lave indskud, så hvis du har sans for MTT turneringer, er det en god ide at blive kunde hos Ladbrokes Poker.

Foruden de mange turneringer som du får adgang til, vil du nemlig lige nu også kunne deltage i et €30.000 rake race.

Nordisk race i april

Lige nu sidder hundredevis af spillere hos Ladbrokes Poker og spiller med i det store nordiske rake race.

Der er som tidligere nævnt €30.000 i præmier, og den spiller der hver dag optjener flest Player Points, vil derudover også få en gratis iPad 3.

Man kan både optjene point ved at spille med i cashgames, Sit & Go og de normale MTT turneringer som findes i alle prisklasser.

Så gode tilbud er derfor svære at opstøve andre steder, så du burde få oprettet dig hos Ladbrokes Poker i en fart.

Bliv VIP spiller

Ladbrokes Poker har også altid gjort mange gode ting for deres loyale spillere, og nu til dags er det via et VIP Program kaldet Players Club, at belønningerne bliver givet.

Ved at optjene et månedligt antal point, kan du derfor få både rakeback, invitation til VIP turneringer og komme med til en lang række sportsbegivenheder.

Det betaler sig at vælge Ladbrokes Poker, og du skal bare bruge koden RIDERS når du tilmelder dig for at tage del i de mange tilbud.

Opret dig med det samme og så er du klar til at spille med i turneringer for €10.000, og jagte store præmier i månedens rake race.

Få fordelene hos Ladbrokes