Datoerne for Unibet Open 2011 annonceret

De yderst populære Unibet Open turneringer har nu fået fastlagt de konkrete datoer for de kommende turneringer i det nye år. Turen vil gå til Malta, Barcelona, Dublin og ikke mindst Riga. Unibet Open har gennem flere år været en fast del af den danske succes, og senest så vi at den danske pokerspiller Thomas Thang tage titlen med hjem i Valencia, hvor der udover titlen også ventede en præmie på 1 million danske kroner.

Gode muligheder for dansk sejr

Med de 4 forskellige udgaver af Unibet Open, bliver der masser af muligheder for at tage flere titler med hjem til Danmark, og man skulle mene at danskerne har tænkt sig at gøre et stærkt forsøg på at få taget de store præmier med hjem, og ikke mindst titlerne. Danmark er faktisk den nation der har gjort det bedst i samtlige udgaver af Unibet Open, så man skulle mene at 2011 også kunne blive et godt år set med danske øjne.

Det første stop på turen bliver på den velkendte ø Malta, hvor man for €1.500+€150 kan dyste med i Unibet Open, og med den valgte placering kan man kun gisne om hvor mange danskere, der vil tage turen over til den varme ø. Desuden er mange danske pokerspillere også bosatte på Malta, og således kan man håbe på at endnu flere danskere vil være at finde i årets første udgave af Unibet Open.

Malta og Barcelona

Unibet Open Malta vil løbe af stablen den 10-13. marts, og herefter er det Barcelona der vil blive indtaget af arrangørerne, og den turnering vil finde sted 9-12. juni. De to sidste udgaver af Unibet Open 2011 vil finde sted i Riga 25-28. august, og til sidst vil den afgørende turnering blive spillet i Riga den 1-4. december, som også tidligere har været et fast stop på Unibet Open programmet.

Kvalificer dig til Unibet Open turneringerne allerede i dag på Unibet Poker. Som ny hos pokersiden kan du modtage optil €1000 i Unibet Poker Bonus.

Download Unibet Poker.