Få op til USD 1100 i UB Poker bonus

UB Poker bonusDen velkendte pokerside UB Poker har et hav af tilbud til alle nye spillere som laver en konto hos deres fremragende pokerside. Som en gavmild velkomst ville du kunne tage del af deres store UB Poker bonus på 111 % op til $1.100 i bonus. Derudover vil du på dit første indskud også være inviteret til deres store $1.000 freeroll hvor du kvit og frit kan spille med i den store præmiepulje og tage del i de gratis penge.

Bonus samt turneringsbillet

Din bonus vil altså med andre ord blive matchet 111 % og din billet til den store $1.000 New Depositer Freeroll vil være tilgængelig ligegyldigt hvor lavt eller højt et indskud du laver hos Ultimate Bet som de tidligere hed. Med så stor en bonus, og en gratis turnering med $1.000 på højkant bør man kigge forbi UB Poker og sikre sig en massiv bonus der vil gøre selv de hårdeste pokerspillere glade.

UB Pokerafholder også deres UBOC hvor der er et hav af gigantiske online turneringer, og med et utal af spillere og borde vil du som ny kunde hos UB altid kunne finde et bord der passer til dig, og være sikker på at du netop har fået markedets bedste sign-up bonus samt adgang til den flotte freeroll.

Det er dog ikke kun de mange spillere rundt omkring i verden der har fået øjnene op for Ultimate Bet. Sitet sponserer blandt andet vindende spillere som Prahlad Friedman og Eric Baldwin, og dermed vil du altid være i trygge hænder. UB har på trods af deres størrelse et usædvanligt stort udbud af borde, og med et stort program for Sit N Go spillere samt normale turneringsspillere, vil du altid være sikker på at finde et godt spil som passer lige til dig. Hvad enten du spiller højt eller lavt har UltimateBet det hele at byde på, og lidt mere.

Opret dig hos UB nu

Tag del i det gode tilbud og gør krav på din bonus allerede i dag og glæd dig til at spille med om hele $1.000 ganske gratis i deres freeroll eksklusivt for nye kunder. Brug UB Poker bonuskoden RIDERUB111 og modtag maksimum indsætningsbonus.

Lav din UB Poker konto her!