FCM vs Osmanlispor: Odds på om FC Midtjylland kommer i Europa League

FCM møder Osmanlispor fra Tyrkiet i den afgørende kvalifikationsrunde før Europa League gruppespillet. Målet til Ulvene er klar – det gælder om at spille sig videre til gruppespillet, hvilket også bør være muligt mod en forholdsvis overkommelig tyrkisk modstander.

FCM har spillet glimrende fodbold på det seneste og tiltrukket sig store overskrifter, da man for nyligt hentede Rafael van der Vaart til Heden. FCM går spændende tider i møde, og ambitionerne er selvfølgelig til at spille med i Europa Leagues gruppespil.

Ser vi på odds på om FC Midtjylland kommer i Europa League, er der hos NordicBet odds 1.80 på at FCM går videre, mens der er odds 1.90 på at de ikke gør.

Kvalificerer FC Midtjylland sig til gruppespillet i Europa League 2016/2017?

Ja 1.80
Nej 1.90

Spil på FCM i Europa hos NordicBet.dk >>

 

Odds på FCM vs Osmanlispor

NordicBet er selvfølgelig også leveringsdygtig i odds på kampene mellem FCM og Osmanlispor, hvor den første altså spilles i Herning torsdag d. 18. august kl. 18.30.

Her er der odds 1.99 på FCM-sejr, mens en sejr til tyrkerne giver odds 3.70. Uafgjort i den første kamp vil være et godt resultat for Osmanlispor, og det kan spilles til odds 3.35.

Osmanlispor sneg sig lige akkurat i top fem i sidste sæson i Tyrkiet, hvor det var tæt løb om pladsen til det sidste. Bemærkelsesværdigt henviste Osmanlispor Galatasaray til sjettepladsen, og der er altså ikke tale om noget dårligt tyrkisk hold. Dog er der heller ikke tale om et af de bedste.

Osmanlispor har ligesom FCM været igennem to kvalifikationsrunder for at nå hertil, og her har tyrkerne slået Zimbru 7-2 (2-2 og 5-0) samt Nomme JK Kalju med 3-0 (1-0 og 0-2).

Du kan se udvalgte odds på FCM vs Osmanlispor forneden eller besøge NordicBet.dk her, og se det komplette udvalg af spilmuligheder på den første kamp. Odds vil naturligvis være tilgængelige på returkampen, når den første kamp er spillet.

odds_fcm_vs_osmanlispor

Spil på FCM i Europa hos NordicBet.dk >>

 

nordicbet-blue-580x330