Hiv gevinsten hjem, når det brænder på

Hvem har ikke prøvet at sidde og følge sit odds, hvor der blot mangler få minutter, før man kan hive gevinsten hjem? Og når man så går ind i kampens 86. minut, går det tabende hold op og scorer, således kampen ender uafgjort, og ens penge er tabte.

Det scenarie skal nu være slut med cash out-funktionen, som tilbydes af flere bookmakere på markedet. Cash Out betyder, at din bookmaker vil tilbyde dig en pris på at lukke væddemålet og udbetale pengene til dig.

Hvis dit væddemål er ved at gå hjem, vil du typisk blive tilbudt et beløb, der ligger lidt under din egentlige gevinst, men der er alligevel en del penge at hente, ligesom du også eliminerer risikoen ved, at dit odds eventuelt ikke skulle gå hjem.

 

Et tænkt eksempel på cash out

For at øge forståelsen af konceptet, vil vi her eksemplificere, hvad der menes med cash out.

Lad os sige, at vi i dette eksempel har spillet på Barcelona til at slå Paris Saint-Germain i en Champions League-kamp. Du har oddset 200 kroner til odds 3.30 på, at Barcelona vinder, og du får derfor en gevinst på 660 kroner, hvis resultatet går hjem. Hvis ikke, taber du naturligvis 200 kroner.

Efter 19 minutter spil smækker Luis Suarez bolden i kassen til 1-0. Bookmakeren anslår, at Barcelona har gode muligheder for at vinde, og de tilbyder dig således 310 kroner for at lukke dit væddemål.

Barcelona kommer dog skidt ud til anden halvleg, og Zlatan Ibrahimovic sænker Barcelona med 3 hurtige mål, inden der er spillet 70 minutter. PSG er naturligvis storfavoritter nu, og derfor vil bookmakeren kun tilbyde dig sølle 12 kroner, hvis du lukker dit væddemål, og dermed vinker farvel til den potentielle gevinst på 660 kroner.

Det er værd at hæfte sig ved, at det tilbudte cash out-beløb aldrig er større end din potentielle gevinst.

 

Prøv cash out hos din bookmaker

Cash out er en rigtig god mulighed for dig, der kan lide at livebette. Hvis du derfor plejer at sidde foran skærmen og følge kampen, kan det være en god idé at prøve cash out. Oftest kan man se, når der er et mål på vej, hvis et af holdene fx presser meget på.

I sådanne situationer kan det være belejligt, at man kan lukke sit væddemål, hvilket tilbydes ved en række bookmakere på både PC/Mac og mobile enheder.