Information om softwaren hos Ladbrokes Poker

Ladbrokes Poker har en af markedets bedste software løsninger, og ved at lære mere om hvordan den fungerer, er man klar til at gå i gang med spillet. Først og fremmest skal man have oprettet sig som kunde, og dernæst skal man lave et indskud til ens konto. Er du på udkig efter en god bonus vil du kunne få op til 5.500 kroner ved at bruge koden RIDERS når du tilmelder dig. Hos Ladbrokes Poker vælger man selv hvilken bonus man ønsker, og maksimalt 48 timer efter at du har optjent de point der kræves vil du kunne have din bonus på din konto.

Funktioner og muligheder

Efter at du er logget ind på din nyoprettede konto vil du kunne få et fuldt overblik hvor mange penge, point og turneringsbilletter du har. Dette kan ses oppe i højre hjørne hvor man desuden også selv kan vælge hvilke ting man vil have oplyst via softwaren. Når du er gået i gang med at spille poker om rigtige penge vil du desuden optjene player points, og disse er faktisk ret interessante at kigge nærmere på. De er nemlig din vej til kontante udbetalinger og stor forkælelse.

Players Club

Alle spillere hos Ladbrokes Poker vil automatisk være en del af deres VIP program kaldet Players Club. Her har du mulighed for at få op til 30 % i rakeback, og du skal bare optjene minimum 10.000 player points på et månedligt basis før at du får dette. Det er desuden et utal af muligheder for hvordan du tilpasser softwaren til dine behov, så hvis du gerne vil i gang med at spille et sted hvor der er masser af action, fede kampagner og et utal af kontante fordele bør du vælge Ladbrokes Poker.

Tilmeld dig allerede nu med koden RIDERS og få op til 5.500 kroner i bonus.

Opret dig her