Kom i gang med at spille hos Inter Poker

Det er nemt at komme i gang med at spille poker hos Inter Poker. I løbet af mindre end 5 minutter er du klar til at gå i gang på bordene, og det er en meget gnidningsfri proces. Lige så snart du har downloadet deres gratis software vil du kunne tilmelde dig, og så snart du har indtastet dine personlige oplysninger og valgt et brugernavn er du klar.

Som ny kunde hos Inter Poker kan du få en 200 % bonus på op til €1000, og så er du ved at være godt klar til at komme i gang.

Et godt sted at spille

Inter Poker, tilbyder sikker og skattefri poker i trygge rammer hvor du desuden også kan deltage i et hav af gode månedlige tilbud. Her finder du kampagner af alle typer og arter, og alle kan deltages i helt gratis. Skulle du f.eks. vinde et rake race vil du modtage en stor kontant præmie, og hvis du har mod på at kvalificere dig til de store live turneringer i verden er Inter Poker også et glimrende sted at gøre dette.

VIP program til dig

Nye kunder der går i gang med at spille poker om ægte penge hos Inter Poker vil automatisk optjene FPP point som afgør hvor hurtigt man frispiller ens bonus. Derudover vil disse point også få dig til at stige i niveau i deres VIP program der indeholder masser af fantastiske fordele. Her kan man blandt andet få adgang til VIP races, VIP freerolls og modtage en månedlig bonus.

Det er derfor helt enkelt at komme i gang med at spille hos Inter Poker, så skynd dig at få oprettet en konto med det samme og så kan du også få €1000 i bonus lige så snart du laver din første indbetaling.

Få Inter Poker bonus her!