Odds på Eden Hazard som EM 2016-topscorer

Chelseas Eden Hazard har ikke haft den største sæson i England, hvor han i alt har spillet 43 kampe for Chelsea på tværs af alle turneringer, og kun scoret sølle seks mål. Det ligner ikke Hazard at score SÅ få mål i en sæson, men Chelsea har selvfølgelig haft en miserabel sæson, og belgierens sløje indsats foran målet, skal også ses i lyset heraf.

Eden Hazard er dog  – til trods for den lidt fattige sæson i England – udtaget til det belgiske landshold, som om en uges tid skal i kamp ved EM i Frankrig.

Belgien, som er nr. 1 netop nu på FIFAs rangliste over landshold, er også blandt de fem  største favoritter til at vinde EM 2016 (sammen med Frankrig, Tyskland, Spanien og England), og det skyldes selvfølgelig at Belgien har en fabelagtig EM-trup med adskillige store stjerner i startopstillingen.

Hvis det bliver til belgisk succes ved dette EM, som mange tips-eksperter har spået på forhånd, så vil Eden Hazard med stor sandsynlighed spille en afgørende rolle i enhver succes Belgien må få. Derfor er det måske nærliggende at forsøge sig med et frækt spil på Eden Hazard som EM topscorer til odds 45.00 hos NordicBet.

Få odds 45.00 på Hazard ved EM ->

 

Torres lavede kun tre mål i Polen/Ukraine

Ved EM i 2012 i Polen/Ukraine blev Fernando Torres topscorer med kun tre mål ved slutrunden, og det skyldtes ikke at EM var meget mere målfattigt end tidligere slutrunder, men derimod at en bred vifte at spillere lavede målene for Spanien. Det samme kan man tænke sig bliver tilfældet denne gang, og derfor er det bestemt ikke sikkert, at EM-topscorer spiller med fransk, tysk eller spansk pas. Han kunne ligeså godt komme fra Belgien og hedde Eden Hazard. Én ting er helt sikkert – til et fantastisk odds 45.00 på en af Europas normalt farligste offensive spillere, bør det næsten prøves.

Herunder kan du se flere odds på EM-topscorer hos NordicBet. Der er spilstop samtidigt med åbningskampen d. 10. juni mellem Frankrig og Rumænien.

em_topscorer_odds