Odds på hvem der rykker ned i Superligaen 2016/17

superliga_nyt

Når spørgsmålet lyder: “Hvem rykker ned i Superligaen i år?”, er det måske sværere at gætte på i år, end nogensinde før, men der er selvfølgelig nogle favoritter, når vi ser på odds på hvem der rykker ud af Superligaen.

De tre oprykkere fra Horsens, Silkeborg og Lyngby er forventeligt de tre største favoritter til at rykke ned, men man skal som bekendt ikke dømme nogen ude på forhånd, og alle tre klubber har ledt – og leder – efter de forstærkninger som kan gøre holdet stærkt nok til at overleve den første sæson i Superligaen.

Herefter følger klubber som Viborg, FC Nordsjælland og Esbjerg. Viborg tror vi ikke på som nedrykker. Der er flere hold som er svagere på papiret, og Viborg leverer altid den fight der skal til, for at holde sig over jævnbyrdige mandskaber.

FCN var for få år siden ude og spille Champions League, men er i dag blot en skygge af dét hold som vandt DM for få år siden. Endnu værre ser det måske ud i Esbjerg, hvor man har fyret Jonas Dal kort før sæsonstart, og allerede i sidste sæson lignede et ustabilt hold.

Hvem der ender i bunden må vi vente med at se, men du kan allerede nu se alle odds på nedrykkerne i Superligaen i den kommende sæson forneden eller hos NordicBet.dk.

Spil på alle Superliga-odds hos NordicBet >>

 

Odds på hvem der rykker ned fra Superligaen i år

Horsens: 3.50
Silkeborg: 4.00
Lyngby: 4.50
Viborg: 8.50
FC Nordsjælland: 10.00
Esbjerg: 12.00
AGF: 25.00
Randers: 29.00
SønderjyskE:30.00
OB: 30.00
AaB: 125.00
Brøndby: 250.00
FC Midtjylland: 750.00
FC København: 1000.00

 

Måske kun én nedrykker

Superligaen anno 2016/17 bliver et helt specielt kapitel i dansk fodbolds historie, for i år tager vi nemlig hul på et helt nyt Superliga-format med grundspil, mesterskabspil og gruppespil med efterfølgende play off- og kval-kampe.

Har du ikke helt tjek på, hvordan det kommer til at foregå, kan du læse mere om den nye Superliga-struktur her.

Er du allerede inde i den nye Superliga-struktur, ved du allerede nu, at der kun er én stensikker nedrykker i denne sæson, og den går til nr. 14 i Superligaens slutspil.

Nr. 12 og Nr. 13 kan også rykke ud, men det kræver nederlag i skæbnesvangre kval-kampe mod 1. divisions-hold.

Altså er der en risiko for, at kun ét hold rykker ud af Superligaen, hvilket der skal tages højde for, når man oddser på hvem der rykker ned fra Superligaen i år.