Odds på Oscar 2016

Oscar

Med tiden har bookmakerne udvidet deres tilbud af forskellige væddemål, på alle mulige slags begivenheder, således er det ikke længere kun sport du kan spille på, men også andre store begivenheder der for meget opmærksomhed i medierne.

Hos Nordicbet kan du lige nu spille odds på Oscars 2016. Den store amerikanske filmindustri hylder sig selv, som traditionerne foreskriver i Dolby Theatre i Hollywood og du kan spille på flere forskellige væddemål ved prisuddelingen.

Nordicbet tilbyder odds på samtlige vindere af de forskellige kategorier, hvor i sær en film lige nu står til at blive den store vinder. Filmen “The Revenant” med Leonardo DiCaprio i hovedrollen, er lige nu stor favorit til at vinde 4 kategorier og er derudover nomineret til yderligere 8 Oscars, det vil sige 12 kategorier er filmen repræsenteret i!

Odds på The Oscars 2016 her ->

 

Specialodds på The Oscars

Det er ikke kun på de forskellige kategorier du kan oddse på, Nordicbet tilbyder også specialvæddemål, som giver dig som spiller, en lidt mere skæv vinkel på The Oscars 2016.

Nordicbet har således fundet odds på fx. at Leonardo Dicaprio og filmen Spotlight til begge at finde en Oscar, hvis du tror på dette scenarie kan udspille sig, får du lige nu odds 2,85. I alt har Nordicbet lavet over 20 forskellige odds-combos, som blot giver dig et endnu større udvalg af spilmuligheder på filmfesten d. 29 februar.

Udvalget af odds på The Oscars 2016 bliver kun større jo tættere vi kommer på eventet, så du skal hele tiden sørge for at holde dig opdateret på Nordicbets hjemmeside, for at få de mest friske odds der er tilgængelige.

 

Nordicbet velkomst bonus

Husk, hvis du endnu ikke har en konto hos Nordicbet, så er det en perfekt mulighed for dig at oprette en frem i mod Oscar-festen søndag d. 29 februar, da du vil modtage en lækker velkomst bonus, som vil booste din konto, så du kan toppe spændingen af med endnu flere væddemål.

Velkomst bonussen er på hele 1000 kr, det vil sige, hvis du indbetaler 1000 kr. på din første indbetaling, så matcher Nordicbet dette beløb, og sætter pengene ind på din konto umiddelbart efter, men det er kun på din første indbetaling.

 

Andre lækre tilbud

Hvis du allerede er kunde ved Nordicbet, så frygt ej, der er masser lækre kampagner på mange forskellige markeder, hvor du lige nu blandt andet kan hente et freebet på ishockey, få lækre gratis optakter til Premier League i fodbold og meget mere.

 

nordicbet-white-580x330