Oplev fordelene ved VIP programmet hos Everest Poker

Loyale kunder skal behandles med den fornemmeste service. Den holdning deler mange erhvervsdrivende over hele verden, men det er alligevel de færreste der kan give deres kunder så mange spændende fordele som Everest Poker gør. For at imødekomme kravene fra de mest loyale spillere om særlige fordele valgte Everest Poker hurtigt at lancere deres spændende VIP program som er opdelt i flere forskellige niveauer. Som spiller hos Everest Poker er man en del af VIP programmet så snart man spiller sin første hånd ved de spændende cash games, STT eller MTT turneringer. VIP programmet giver dig en slags indirekte rakeback som bliver bestemt af hvor mange point du gennem den forløbne måned har optjent. Jo flere point du tjener jo større en bonus vil du modtage.

Forskellige niveauer

VIP programmet er opdelt i forskellige niveauer. Det første niveau er Base Camp som kræver 300 point. Derfra går niveauerne op til The Death Zone som kræver 30.000 point på en måned. Til sidst i rækken finder man The Summit som er den højeste placering man kan opnå som VIP spiller hos Everest Poker. Hvis man er aktiv og dygtig nok til at blive optaget i The Summit vil man kunne få mere end 60 % rakeback af sit spil. Dermed er VIP programmet hos Everest Poker særdeles lukrativt for aktive spillere. Der venter dog også spændende tilbud til knap så aktive spillere som ikke opnår de højeste niveauer i VIP programmet.

Tag et smut forbi Everest Poker og prøv den spændende software og kig nærmere på det store VIP program der i særdeleshed er attraktivt for spillere på alle tænkelige niveauer. Hvad enten du spiller meget eller lidt, vil du kunne få store kontante fordele ved at blive VIP spiller hos Everest Poker.

Brug koden RIDER300 under tilmelding

Laver du en ny konto hos Everest Poker og foretager et indskud på minimum $5 vil du få en $300 bonus ved at benytte koden RIDER300.

Spil hos Everest