Optjen cashback nemt hos Betsafe Poker

Cash is King er navnet på VIP programmet hos Betsafe Poker, og her har du mulighed for at få helt op til 40 % i cashback. Måden det hele foregår på er ved at du optjener player points for hver cent du bidrager med i rake, og hvis du da blot er rutineret nok kan du altså opnå høje rabatter på dit spil ved at vælge Betsafe Poker som udbyder. De fleste spillere ved at der skal knokles for at få de største fordele, men hos Betsafe Poker tilbyder de også mindre belønninger til dem der spiller knap så meget.

4 VIP niveauer

Betsafe Poker har opdelt deres VIP program i 4 forskellige niveauer, og på hvert af disse kan du avancere til de større belønninger ved at optjene et specifikt antal point. Alle spillere starter på Silver niveau og her vil man få 8 % i cashback lige så snart man bare har optjent 125 player points. Det er derfor langt fra svært at få penge tilbage hver måned, og med alle de øvrige kampagner som findes hos Betsafe Poker kan du godt forvente at få masser af værdi for alt dit spil på de ægte penge borde.

Diamond Elite giver maksimalt

For de spillere der har mulighed for at opnå 72.000 optjente player points på en måned kan de træde ind i rækkerne i Diamond Elite som er det absolut højeste niveau der er i VIP programmet. Her er du sikret 30 % i cashback, og hvis du bryder den magiske barriere på 233.244 point om året vil du få de fulde 40 % i cashback.

Find ud af meget mere om dette unikke VIP program og tjek selv de mange øvrige tilbud der findes hos Betsafe Poker hver eneste måned med nye tiltag.

Registrer dig hos Betsafe Poker