PKR Poker bonus

PKR Poker har siden tidernes morgen taget hele verden med storm. Som det eneste sted på internettet hvor man kan spille online poker i ægte 3D har PKR Poker formået at tiltrække spillere fra hele verden som sætter pris på en intens oplevelse som øvrige konkurrerende sider på ingen måder kan matche i hverken grafik eller følelse. Som spiller hos PKR Poker kan du gå på opdagelse i et univers af poker som du hidtil blot har kunnet drømme om. Med den flotte software er du klar til at opleve poker på en ny måde, og så bliver du desuden budt velkommen med en stor bonus.

Automatisk $800 bonus

Nye kunder hos PKR Poker får automatisk en sign-up bonus på op til flotte $800 når de indsætter penge for første gang. Denne sign-up bonus bliver automatisk spillet fri mens du begynder at spille hos PKR Poker, og du får desuden en fast rakeback aftale på hele 30 % resten af dit liv hos denne enestående side.

Det er vigtigt at du benytter koden PKRBONUS når du opretter dig som spiller for at kunne få del i den store $800 bonus, og det er bestemt et par sekunder værd at tjekke at man har indtastet den korrekte kode så man kan få del i dette overdådige tilbud.

Gør dig klar til at få en oplevelse udover det sædvanlige hos PKR Poker, og gå på opdagelse i den gribende 3D software som desuden giver dig mulighed for lave tricks med dine chips eller kommunikere med de andre spillere ved bordet.

Få bonus og rakeback nu

Registrer en konto hos PKR Poker i dag og få både $800 i bonus og 30 % i månedlige rakeback samt 1.500 point som frit kan bruges i den store online butik hvor du kan løbe lækkert merchandise, poker jetoner og mange andre ting.

Besøg PKR Poker ved at klikke på billedet øverst i artiklen.