Pokerhajernes vilde væddemål: Ivey uden alkohol, DiVellas badekar

Phil Ivey nyder en bred anerkendelse i pokersamfundet som den bedste all round pokerspiller der overhovedet findes, og den levende pokerlegende er da også gambler af Guds nåde.

Det beviste han for nyligt, da han endnu engang tog overskrifterne i alverdens pokermedier ved at indgå et væddemål, som betyder han ikke må drikke alkohol i et helt år.

Kender man Phil Ivey ret, er der ikke småpenge på spil, når han stikker ud på et væddemål. Selv om pokerhajen ikke vil ud med, hvor meget der reelt er stukket ud på, at han kan holde sig fra alkohol i et år, tør vi godt gætte på, at det ikke er ubetydelige summer.

For et par år siden væddede han nemlig $1.000.000 med pokerkollegaen Tom “durrr” Dwan om, at han kunne holde sig på vegetarernes smalle sti i 12 måneder, og holde sig helt og holdent fra kød. Det gjaldt i øvrigt alle former for kød. Oprindeligt ville han have $2 mio. ud på dét væddemål, men Dwan afslog høfligt og nøjedes med at vædde en rund million dollars.

Dét væddemål holdt dog kun 3 uger, hvorefter Ivey valgte at tilbyde Dwan $150.000, hvis de droppede væddemålet, så han igen kunne sætte tænderne i et stykke kød.

Da alkohol-væddemålet blev startet postede Ivey dette billede på Twitter ledsaget af ordene: “Stort ingen-druk væddemål starter i dag… min sidste tår”:

ivey_alkohol_bet

 

Skal bo i et badekar i 6 dage

En anden pokerspiller som har kastet sig over et vanvittigt væddemål, er pokerproen Nick DiVella, som til daglig bor i Las Vegas, hvor han lever af at plukke turister ved pokerbordene.

Han har for nyligt lavet et væddemål med en god ven om, at han kan bo i et badekar i 6 dage. DiVella må ikke stige ud af badekarret i løbet af de 6 døgn, ej heller for at gå på toilettet. Det hele bliver dækket via webcam så nysgerrige folk kan følge med hjemme fra stuerne.

Det bliver sikkert en tand mere kedeligt end Big Brother når det er værst, men alligevel må man sige, at det bliver interessant at se, om DiVella kan gennemføre bettet. DiVella har stukket $4000 ud på, at han kan gennemføre, og står til at vinde $22.500 fra sin ven, hvis han ikke forlader badekarret i 144 timer i træk.

Badekar-væddemålet forventes at blive gennemført i slutningen af september. Her er et billede af Nick DiVella som testkører badekarret på det hotel i Las Vegas, hvor det hele skal afgøres:

NickDivella