Spil skattefri poker hos Mermaid Poker

Hvis du er på jagt efter et godt sted at spille online poker bør du på alle måder kigge forbi den danske pokerside Mermaid Poker. Med masser af fede promotions, store bonusser og et utal af spændende turneringer er Mermaid Poker det oplagte valg for danske pokerspillere. Ejerne af Mermaid Poker er danskere og det hele deres hold af dedikerede medarbejdere også. Derfor kan du opleve personlig og professionel kundeservice på dansk. De dygtige medarbejdere hos Mermaid Poker sidder klar døgnet rundt til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller uoverensstemmelser du måtte få.

Mange gode grunde til at vælge Mermaid

Der findes masser af gode grunde til at blive kunde hos Mermaid Poker. Udover den fortrinlige danske kundeservice, kan du som ny kunde hos Mermaid Poker også glæde dig over et væld af spændende tilbud. Alle nye danske spillere vil modtage en fremragende 200 % Mermaid Poker bonus på helt op til €1.000. Den store bonus er blandt de bedste på markedet, og bonussen er lavet sådan at den bliver udbetalt i rater af €5 for hver €25 du betaler i rake. Dermed skal du ikke bekymre dig om at spille hele din bonus fri på en gang. Det gør den store bonus hos Mermaid Poker særdeles attraktiv, og den danske kundeservice er endnu en god grund til at spille poker hos Mermaid Poker.

Udover disse fremragende tilbud kan du også være sikker på at alle dine gevinster hos Mermaid Poker er 100 % skattefrie. Mermaid Poker har fået et bindende svar fra SKAT der understreger at alle gevinster hos Mermaid Poker er fritaget fra beskatning. Dermed kan du spille skattefri poker hos Mermaid Poker og aldrig behøve at bekymre dig om at skattefar også skal have sin bid af kagen.

Få din 200 % bonus nu

Opret dig som spiller hos Mermaid Poker i dag få din 200 % sign-up bonus på op til €1.000 og spil skattefri poker hos Mermaid Poker!

Vind skattefrie gevinster her!