Spilforslag til den 89. årlige Oscaruddeling

Søndag d. 26. februar bliver der igen afviklet Oscaruddeling i Hollywood, og i år er det den 89. årlige Oscaruddeling, som har fundet sted siden 1927.

Vi er klar med spilforslag til The Oscars 2017, og dem kan du læse forneden. Vi har fundet vores odds hos bet365, som tilbyder en række af spilmuligheder på årets Oscaruddeling.

Du kan besøge bet365 med det samme og se alle odds på Oscaruddelingen i 2017.

Spil på Oscars 2017 hos bet365.dk ->>

 

Odds på Under Sandet og Viggo Mortensen

I årets Oscaruddeling har vi to danske nomineringer i to stærke kategorier. Først er det det dansk-tyske krigsdrama Under Sandet, som er nomineret i kategorien Bedste Udenlandske Film.

Bookmakeren bet365 har i skrivende stund ikke odds på Bedste Udenlandske Film, men vil du spille på Under Sandet til at vinde en Oscar i denne kategori, kan du finde oddsene hos Danske Spil.

“Land of Mine”, som Under Sandet hedder på engelsk, er dog ikke den største favorit i kategorien. Mens Under Sandet kan spilles til odds 5.50 hos Danske Spil, er det dog filmen Toni Erdmann, som er den største favorit til odds 1.50.

Hos bet365 kan du derimod spille på Bedste Film, Bedste Hovedrolle, Bedste Birolle og Bedste Instruktør, og her er det også rigtigt spændende odds at hente.

Specielt i kategorien Bedste Mandlige Hovedrolle, hvor Viggo Mortensen er nomineret sammen med prominente navne som Denzel Washington og Ryan Gosling. Favoritter her hedder Casey Affleck, som er kæmpe favorit efter en flot præstation i filmen Manchester by the Sea.

Viggo Mortensen gjorde det dog også fortræffeligt i Captain Fantastic, og tror du på dansk succes i kategorien, kan du få odds 81.00 på Viggo Mortensen.

Spil på Oscars 2017 hos bet365.dk ->>

 

 

Spilforslag: Portman kan vinde Bedste Kvindelige Hovedrolle

Vi har et rigtigt godt øje til Natalie Portman, sådan helt generelt, men også i årets Oscaruddeling, hvor hun er nomineret sammen med bl.a. Emma Stone og Ruth Negga i kategorien Bedste Kvindelige Hovedrolle.

Natalie Portman er nomineret for sin rolle i “Jackie”, hvor hun spiller John F. Kennedys kone. Filmen er i øvrigt særligt spændende ved, at hun bl.a. spiller overfor den danske skuespiller Caspar Phillipson, som takket være en slående lighed med den forhenværende amerikanske præsident, spiller rollen som John F. Kennedy i filmen.

Emma Stone er favorit i kategorien til odds 1.72, men i disse tider – hvor Donald Trump og Melania Trump fylder godt i medierne – er der måske ikke langt til sejren for Natalie Portman, som trods alt spiller rollen som den mest populære “First Lady” der nogensinde har været i USA.

Emma Stone gjorde det også fortræffeligt i filmen La La Land, som også er favorit i kategorien Bedste Film, men i vores optik er det tæt på 50/50 mellem Stone og Portman, og så er odds 2.75 på Natalie Portman godkendt.