Spilforslag på Premier League: Man United vs Chelsea og Crystal Palace vs Swansea

Crystal Palace – Swansea

28/12 – klokken 16:00
Premier League, England
Under 2,5 mål
Odds 1,75
Spilbar ned til 1,65
Units 2/5

Crystal Palace har gang i en rigtig god sæson, men kommer til at blive testet de næste par kampe da man er ramt på skades fronten på en del offensive spillere.

Når man så i forvejen ikke laver alt for mange mål får de det svært. Holdet har lavet 23 mål i 18 kampe , hvilket kun giver et snit på 1,28 mål og deres topscore er Cabaye på den centrale midtbane.

Til dagens kamp er vicetopscorer, Bolasie skadet og han kommer til at blive savnet. Ikke kun pga. af hans mål, men også fordi han kunne være manden der åbner Swansea forsvar.

Derudover må man undvære de 2 angribere Connor Wickham og Dwigth Gayle, samt Sako, som kunne har dækket en af de offensive pladser, så det er et Crystal Palace der mangler godt 30% af deres mål og truppen kommer virkelig på prøve.

Jeg har dog min tvivl, om de har det der skal til uden de her profiler.

Swansea har skiftet træner og siden det har holdet tabt 2-1 til Manchester City på udebane, spillet 0-0 mod West Ham hjemme og senest slået WBA hjemme med 1-0.

I udekampen mod City blev der scoret 2 mål i overtiden. De kommer med næsten fuld trup og ikke ramt med skader til nogle af profilerne og selvom de ikke har fundet en ny træner endnu så virker det til de har fået styr på den defensiven.

Derfor tror jeg, at Crystal Palace får det rigtig svært og for Swansea er point fint her. Generelt er det målfattig kampe de spiller og de seneste 4 indbyrdes er alle gået under 2,5 mål så jeg forsøger med 2 unit på det sker igen.

 

Manchester United – Chelsea

28/12 – klokken 18:30
Premier League, England
Uafgjort
Odds 3,30
Spilbar ned til 3,20
Units 1/5

Det burde være et topopgør, men er det langt fra da vi finder United på 6. pladsen og Chelsea nede på 15. pladsen. Det betyder også det er en meget presset Van Gaal i United og så er det et Chelsea hold der lige har skiftet træner og det var ikke den bedste debut til Guus Hiddink da han kun fik 2-2 hjemme mod Watford i hans debut 2. juledag. Det er dog et Chelsea hold i noget bedre form med 3-2-2 for de sidste 7 kampe i alle turneringer og et Chelsea hold der er videre i Champions League.

United er ekstrem presset og har tabt 4 kampe i træk, hvor de 3 af dem har været i Premier League og forinden det havde man spillet 3 kampe uafgjort. SÅ holdet har nu ikke vundet i 7 kampe. Holdet har store problemer med at komme frem til chancer og når de kommer det, så har de store problemer med at få scoret.

Kigger vi på Premier League så har de scoret 2 mål i deres seneste 4 kampe, som har været imod West Ham, Bournemouth, Norwich og Stoke. Det er også helt uhørt holdet kun har hentet 1 point ud af 12 mulige mod 3 hold som er mulige nedrykker og Stoke, som nok slutter midt i rækken.

Jeg tror ikke, at Van Gaal kan tåle at tabe den her så det bliver nok et meget defensiv udgangspunkt vi ser hos United og holder vender tilbage til en meget risiko fri tilgang til spillet. Chelsea og Guus Hiddink lever nok fint med point her.

Det plejer også, at være tætte kampe når de mødes med 2 uafgjort og 2x 1-måls sejre i 4 ud af de sidste 5 kampe.

3,30 indeholder lidt værdi på en kamp ingen af holdene og træner har råd til at tabe.

Du kan finde alle odds på Dagens Kampe hos Odds.dk.